Welkom bij Fidak Nederland B.V.!

Beste Rittz klant,

Graag informeren wij u over het volgende.

Fidak Nederland B.V. heeft per 19 april 2021 de activiteiten van Rittz uit Hank overgenomen.

Naast Mitsubishi producten voeren wij nog meer producten en merken op het gebied van printing en foto-retail. In 2006 is Fidak gestart met de distributie van Kodak producten en inmiddels is ons assortiment uitgebreid met sterken merken als easyCover, Epson, Goldbuch, Mitsubishi, Noritsu, Silicon Power, SpectraJet, Unibind en Varta - waarbij onze focus op printing ligt. Wij hebben een groot assortiment verbruiksmaterialen op voorraad in ons eigen magazijn te Mijdrecht: papier voor zowel dye-sub, drooglab- als grootformaat printers en canvasmateriaal - precies dat wat u nodig hebt voor uw printer(s)! Tevens leveren wij de inkten voor large format printers van Epson en de drooglab systemen van Fujifilm, Epson en Noritsu.

Met ingang van nu kunt u op www.fidakbv.nl deze producten bestellen. Wij leveren van maandag tot en met vrijdag (zaterdagzendingen op verzoek).

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen de het serviceniveau dat u gewend bent bij Rittz te continueren en zullen wij er alles aan doen om u een vertrouwd gevoel te geven. Maak gemakkelijk een inlogaccount aan via deze link waarna wij u op onze site verwelkomen:

Mocht u vragen hebben dan kunt ons mailen info@fidakbv.nl , maar bellen mag natuurlijk ook: 0297- 361 320.
Wij bedanken u op voorhand voor uw vertrouwen in Fidak en het bezoeken van onze site en hopen u snel te ontmoeten.

Graag bedanken wij Menno Ritsema voor het vertrouwen om zijn klanten bij Fidak onder te brengen en wensen wij Menno en het gehele Rittz team succes met het verder uitbreiden van het product Orbitvu.

Graag tot ziens,
Het Fidak Team

ONZE MERKEN